Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Τα Προμαχιώτικα Νέα κάνουν και πάλι τη διαφορά!

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τα Προμαχιώτικα Νέα: Τα Προμαχιώτικα Νέα παρά τον καταιγισμό με email των πολιτικών της Πέλλας, εδώ και πολλούς μήνες, ΔΕΝ αναρτούν τα δελτία τύπου τα οποία καθημερινά μας αποστέλλονται, αρνούμενα να καταστούν πολιτικά γραφεία τύπου.



Με αφορμή την προκύρηξη εθνικών εκλογών στις 25 Ιανουαρίου, αποφασίσαμε να δώσουμε βήμα στους  υποψήφιους βουλευτές της Πέλλας, αναρτώντας τα δελτία τύπου που τυχόν θα εκδίδουν, με την προυπόθεση, οι υποψήφιοι να ΠΛΗΡΏΣΟΥΝ 100 ευρώ την κάθε ανάρτηση, τα οποία θα διατεθούν ΟΛΑ σε ευπαθείς οικογένειες, που δεν μπορούν να πληρώσουν τη ΔΕΗ των σπιτιών τους.

Με τον τρόπο αυτό θα αποδείξουν έμπρακτα ότι νοιάζονται για τον συμπολίτη-συνάνθρωπό τους και παράλληλα θα κάνουν και τη δουλειά τους διαφημιζόμενοι.

Περιμένουμε τις "προσφορές" τους λοιπόν στο email της ιστοσελίδας μας promahiotika.nea@gmail.com

Σ.Σ. Τα Προμαχιώτικα Νέα είναι ιστοσελίδα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και δεν αναρτεί διαφημίσεις κανενός είδους και συντηρείται μόνο από την αγάπη των αναγνωστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.