Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Η θεατρική ομάδα του Β' Γυμνασίου Αριδαίας συμμετείχε στο διεθνές μαθητικό φεστιβάλ αρχαίου δράματος

Η θεατρική ομάδα του Β' Γυμνασίου Αριδαίας συμμετείχε το Σάββατο 20/09/2014 στο διεθνές μαθητικό φεστιβάλ αρχαίου δράματος "Ολύμπια τα εν Δίω". Οι μαθητές συνοδευόμενοι από γονείς και την υπεύθυνη καθηγήτρια κ. Πιστοφίδου είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία αλλά και να παρακολουθήσουν παραστάσεις μαθητών από διάφορες χώρες.

Η θεατρική ομάδα του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας ταξίδεψε στο Αρχαίο θέατρο Δίου, όπου παρουσίασε την αρχαία τραγωδία «ΙΩΝ» του Ευριπίδη, σε διασκευή της καθηγήτριας Πιστοφίδου Μαριάννα.

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Διεθνούς Μαθητικής Συνάντησης Αρχαίου Δράματος «ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΑ ΕΝ ΔΙΩ», η οποία άρχισε στις 19 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 27 Σεπτεμβρίου 2014.

Στο φεστιβάλ παίρνουν μέρος πολλά γυμνάσια και λύκεια από την Ελλάδα και το εξωτερικό με έργα της αρχαίας ελληνικής δραματουργίας.

Συγχαρητήρια στους μαθητές: Αλατζά Αθανασία, Κοσμίδου Δήμητρα, Μιχοπούλου Ζωή, Μούρτζο Μιχαήλ-Αγγελο, Μπαίρακταρίδη Φαίδων, Ουζούνογλου Γεσθημανή, Παπαβέντση Γιάννη, Παπαβέντση Ελένη, Σμέου Μαρία, Τόμα Μιχαήλ.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.