Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Δημοτικού Συμβούλου Πέλλας με τον Στάθη Καστερίδη

Πέραν της κεντρικής εξουσίας και της κυβερνητικής πολιτικής, ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποτελεί καταλυτικό παράγοντα για την ανάπτυξη και την σωστή λειτουργία του Δήμου μας για τα επόμενα χρόνια.
Θεωρώ επιτακτική ανάγκη και υποχρέωση πλέον όλων των νέων να συμμετέχουν στις αποφάσεις που αφορούν την πόλη μας και τον Δήμο. Για τον λόγο αυτό αποφάσισα να ανταποκριθώ στην πρόσκληση του Στάθη Καστερίδη και να θέσω την υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό "Πέλλα, δήμος για όλους".

Οι επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές θα είναι το έναυσμα για μια νέα αρχή και η ευκαιρία να αφήσουμε πίσω ότι μέχρι σήμερα μας κρατούσε στάσιμους στο παρελθόν, απομακρύνοντας ταυτόχρονα αυτούς που μέχρι σήμερα δοκιμάστηκαν, αποδείχθηκαν αναξιόπιστοι και φάνηκαν ανίκανοι να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες και το συμφέρον των Δημοτών.


Απόστολος Ακτύπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.